Labordiagnosztika

Labordiagnosztika

Rendelőnkben a pácienseink gyorsabb gyógyulás és jobb közérzetük biztosítására fizioterápiás kezeléssel is rendelkezésükre állunk. Alkalmazunk masszázst, manuál terápiát, hideg/meleg borogatást, TENS készüléket, pulzáló mágneses terápiát. A kezelést minden esetben a problémának megfelelően és az állapothoz igazítva alakítjuk ki, egyénre szabva.

Ajánljuk műtéten átesett, ízületi problémával küszködő, ideg sérült vagy egyszerűen csak idősödő állatoknak. A kezelések hatására csökken a fájdalom, javul a keringés, így segíthetjük a szövetek regenerációját, gyorsítható a csontosodás, fokozható az ízületi nedv termelése, növelhető a beszűkült ízületek mozgáspályája. Jótékony hatásának köszönhetően csökkenthető a fájdalomcsillapító gyógyszerek szedésének ideje és mennyisége.

A kezelés megkezdése előtt orvosi vizsgálat és diagnózis felállítása szükséges. A kezelést állatorvos végzi, így az állandó orvosi felügyelet és a javulás mértékének nyomon követése is garantált.

A kezelések során a gazdik elsajátíthatják az egyszerűbb fogásokat, így a kezeléseket, vagy azok egy részét otthon is végezhetik.

A kezelések előreegyeztetett, megbeszélt időpontban történnek.
Érdeklődni, időpontot egyeztetni a 06 27 348-325 telefonszámon lehet (dr. Nagy Bernadett)